Hae vippiä 20-2000 euroa!

Vippi on vakuudetonta lainaa, jonka saa tilille muutamassa minuutissa. Vippi tunnetaankin myös nimillä pikavippi ja pikalaina.

Vippiä voi hakea täysi-ikäiset suomalaiset, jotka ovat hoitaneet raha-asiat moitteettomasti. Kaikkien pikavippiä hakevien luottotiedot tarkistetaan ennen lainan myöntämistä.

Kenelle pikavippi sopii?

Pikavippi sopii sinulle, kun

  • olet täysi-ikäinen Suomen kansalainen ja sinulla on luottotiedot kunnossa
  • omistat omiin nimiin rekisteröidyn kännykkäliittymän, sähköpostin ja verkkopankkitunnukset
  • sinulla on äkillinen, yllättävä rahantarve ja et voi odottaa seuraavaan palkkapäivään
  • voit maksaa lainasi takaisin heti seuraavasta palkastasi

Paljon pikalainaa voi saada?

Pikalainat ovat suhteellisen pieniä lainasummia. Pikavippeihin erikoistuneet rahoitusyhtiöt myöntävät lainaa yleensä 20-2000 euron väliltä. Keksimääräinen vippi on noin 250 euroa 34 päivän maksuajalla.

Useimmat pikavippiyhtiöt porrastavat myönnettävät lainasummat asiakassuhteen ja iän mukaan. Ensilainaksi saatetaan myöntää 100-200 euron laina ja kun vippi on maksettu takaisin, voi hakija hakea isompaa lainaa. Yleensä 18-20 -vuotiaille myönnetään pienenmpiä lainoja.

Miten vippiä haetaan?

Pikavippiä haetaan joko tekstiviestillä tai verkkohakemuksella. Ensimmäisellä kerralla reiksiteröidyt ja tunnistaudut verkossa verkkopankkitunnuksillasi. Hakemuksesi käsitellään heti ja lainapäätös annetaan pikalainayhtiön aukioloaikojen puitteissa, yleensä klo 7-23 välillä. Yhtiö tarkistaa luottotietosi ja hakemuksesi. Kun kaikki on kunnossa saat rahat tilillesi alle viidessätoista minuutissa.

Jatkossa vippiä voi hakea samalta luotoanatajalta omalla pin-koodilla, joka annetaan rekisteröitymisen yhteydessä. Jatkossa riittää että lähetät tekstiviestin omalla koodillasi.

Miksi minulle ei myönnetty lainaa?

Jos lainapäätös oli kielteinen saattaa syynä olla joku seuraavista:

  • Et täyttänyt lainaehtojen kriteerejä (alaikäisyys, Suomen kansalaisuus)
  • Luottotietosi eivät ole kunnossa (tarkasta ne täällä)
  • Olet antanut virheellistä tietoa (virheelliset henkilötiedot, näppäilyvirhe)
  • Sinulla on avoin lasku luotonantajalle (uutta lainaa ei myöönnetä ennen kuin edellinen on maksettu takaisin)

Miten pikalaina maksetaan takaisin?

Pikalainaa hakiessasi valitset sinulle sopivan takaisinmaksuajan. Maksuajat vaihtelevat 7-90 päivän välillä. Isoimmile lainoille on mahdollista saada myös pidempiä laina-aikoja. Voit myös valita maksatko lainasi yhdessä, kahdessa vai kolmessa erässä. Pienemmät lainat maksetaan aina yhdessä erässä.

Saat kotiisi laskun, jossa on valitsemasi eräpäivä. Lasku tulee maksaa ajallaan, jotta vältyt muistuslaksulta. Jos et pysty maksamaan laskua ajallaan ole yhteydessä luotonantajaan ja pyri sopimaan uusi eräpäivä. Monet vippiyhtiöt tarjoavat eräpäivän siirto palvelua. Palvelu aiheuttaa kuitenkin lisäkustannuksia.

Mitä kustannuksia pikavipistä tulee?

Pikavipistä maksetaan korkoa niin kuin mistä tahansa lainasta. Pikavippien korot ovat pankkilainoihin verrattuna korkeat, joten huomioi tämä lainaa hakiessasi. Esimerkiksi 200 euron lainasta maksat korkokuluja yhtiöstä riippuen 25-50 euroa. Korkokulujen lisäksi kannattaa huomioida mahdolliset käsittelykulut ja tekstiviestimaksut. Laskutuslisä muistutuslaskuun on yleensä viisi euroa. Voit vertailla pikavipit täällä, niin saat nopeasti ja käyttöösi markkinoiden edullisimman lainan.

Vippien todellinen vuosikorko tulee aina ilmoittaa kuluttajalle. Yleensä todelliset vuosikorot ovat 300-700% luokkaa. Todellinen vuosikorko on korkoprosentti, joka huomioin luoton määrän, laina-ajan, koron sekä luotosta koituvat muut kustannukset, kuten tilinavaus- ja hoitomaksu, käsittelykulut, laskutuslisät ja leimavero. Jos maksat lainasi takaisin kuukauden maksuajalla oleellisinta on kuitenkin selvittää kuinka paljon tältä ajalta maksat korkoja ja mitä muita kuluja lainaasi tulee.

Lainaa luotettavasti

Risicum
Lainasumma 50-1000 eur
Vivus
Lainasumma 10-600 eur
Everyday
Lainasumma 50-1000 eur
OK Money
Lainasumma 50-1000 eur
Credit24
Lainasumma 50-1500 eur
Monetti
Lainasumma 100-100 eur
Ferratum
Lainasumma 50-1000 eur
Vippi.fi
Lainasumma 50-1000 eur